​Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe dig med!

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 5 / 5 på Facebook og
Anmeld Håndværker

Faaborg Malerfirma​

Faaborg Malerfirma er et velrenommeret malerfirma beliggende i Faaborg på Fyn. Vi har mellem fem og otte dygtige og engagerede malersvende ansat, alt efter sæson, som altid udfører et upåklageligt stykke arbejde.

Vi udfører alle former for malerarbejde

Vi maler både for private, institutioner og erhverv på hele Fyn, men primært i Faaborg og omegn.

Som medlem af Danske Malermestre garanterer vi et professionelt udført stykke arbejde.

Historie

Faaborg Malerfirma har faktisk eksisteret i rigtig mange år. I 1948 startede Ejner Orry Bendtzen et malerfirma og i 1965 skiftede firmaet navn, da Kurt Andersen overtog.

Efter Kurt Andersen overtog hans søn, Bent Andersen. Og i 2012 kom Lisbeth ind i firmaet som kompagnon.
Bent er fra udgangen af 2019 trådt ud af firmaets ledelse, og Faaborg Malerfirma ejes nu alene af Lisbeth Legaard Sørensen. I samme forbindelse har firmaet flyttet adresse og er nu beliggende i naturskønne omgivelser i Svanninge Bakker

Vi har valgt at skifte navn til Faaborg Malerfirma, da det efterhånden er mange år siden, at Kurt Andersen drev firmaet. Vi skiftede navn for at få lidt fornyelse og som et led i et glidende generationsskifte igennem de næste fem til otte år.

Onsdag den 16.maj 2012 bragte Ugeavisen Faaborg en artikel om Faaborg Malerfirma i forbindelse med navneskiftet. Det kan du læse her: ​Kurt Andersen bliver til Faaborg Malerfirma​​.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Faaborg Malerfirma tilbyder at løse alle slags maleropgaver på hele Fyn. Vi maler for både private, institutioner og erhverv. Vi tilbyder bl.a.

  • Maling af vinduer
  • Spartling
  • Tapetsering
  • Udendørs maling
  • Indendørs maling
  • Maling af gulve

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 16 61 17 eller hvis du foretrækker at skrive, kan du gøre det på vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk

TOP