​Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe dig med!

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 5 / 5 på Facebook og
Anmeld Håndværker

Faaborg Malerfirma​

Faaborg Malerfirma er et velrenommeret malerfirma beliggende i Faaborg på Fyn. Vi har mellem fem og otte dygtige og engagerede malersvende ansat, alt efter sæson, som altid udfører et upåklageligt stykke arbejde.

Vi udfører alle former for malerarbejde

Vi maler både for private, institutioner og erhverv på hele Fyn, men primært i Faaborg og omegn.

Som medlem af Danske Malermestre garanterer vi et professionelt udført stykke arbejde.

Historie

Faaborg Malerfirma har faktisk eksisteret i rigtig mange år. I 1948 startede Ejner Orry Bendtzen et malerfirma og i 1965 skiftede firmaet navn, da Kurt Andersen overtog.

Efter Kurt Andersen overtog hans søn, Bent Andersen. Han ejer i dag firmaet sammen med Lisbeth Nedergaard Rasmussen, der har købt sig ind i malerfirmaet.

Vi har valgt at skifte navn til Faaborg Malerfirma, da det efterhånden er mange år siden, at Kurt Andersen drev firmaet. Vi skiftede navn for at få lidt fornyelse og som et led i et glidende generationsskifte igennem de næste fem til otte år.

Onsdag den 16.maj 2012 bragte Ugeavisen Faaborg en artikel om Faaborg Malerfirma i forbindelse med navneskiftet. Det kan du læse her: ​Kurt Andersen bliver til Faaborg Malerfirma​​.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Faaborg Malerfirma tilbyder at løse alle slags maleropgaver på hele Fyn. Vi maler for både private, institutioner og erhverv. Vi tilbyder bl.a.

  • Maling af vinduer
  • Spartling
  • Tapetsering
  • Udendørs maling
  • Indendørs maling
  • Maling af gulve

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 61 97 99 eller hvis du foretrækker at skrive, kan du gøre det på vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk

TOP